Политический блог. Новости. Крым. АТО. Аналитика.

вторник, 7 февраля 2017 г.

Територія. Крим – аналітично-інформаційне щомісячне видання про життя Криму


 

Друковані медіа зникають з продажу та переходять в Інтернет простір. На цьому фоні, 15 грудня 2016 року у Києві презентували інформаційно-аналітичний журнал "Територія. Крим". Що це чергове відмивання грошей, чи реальні кроки в медійній боротьбі за Крим. Чи отримує Україна, ще один медійний інструмент для поширення теми анексії Криму за кордоном.

Як заявила на прес-конференції перший заступник міністра інформаційної політики Еміне Джапарова, завданням видання є показати економічні, соціальні та політичні тенденції, які сьогодні можна відслідковувати в Криму. Журнал є про ті правопорушення, які відбуваються. Він про те, як фактично Крим перетворюють в зону, як його мілітаризують. Водночас дане видання є інформаційно-аналітичним, і розповідатиме про нинішні реалії в окупованому Криму.

Зі слів Джапарової, плануються інтерв'ю з послами провідних країн в Україні та міжнародними експертами.

Журнал є місячним, виходитиме як у друкованому, так і в електронному вигляді для того, щоб з ним могли ознайомитися якомога більше людей. Виданням журналу займатиметься Українське національне інформагентство «Укрінформ». На даний момент планується наклад у 5000 примірників, 95% з яких доступна лише англійською мовою.

Нажаль одразу видання викликало масу критики. В першу чергу це видання розраховане на міжнародного читача, а не безпосередньо на місцевого мешканця. Далі обкладинка журналу. Настільки невдале фото Петра Порошенка, одразу відвертає від друкованої версії. Складається таке враження, що всі ці помилки буди зроблені навмисно, щоби одразу відправити проект «в топку».

На даний момент в доступі є чотири номери з якими можна ознайомитись за посиланням.
Share:

0 коммент.:

Отправить комментарий

BTemplates.com

Общее·количество·просмотров·страницы

Архив блога

Технологии Blogger.

Wikipedia

Результаты поиска

Translate

Blog Archive