Политический блог. Новости. Крым. АТО. Аналитика.

вторник, 3 октября 2017 г.

Хаммери не полишають стрій.


Глобальний попит на сучасні універсальні колісні автомобілі (HMMWV, High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle) AM General продовжує зростати.


am general hmmwv order 925 001
HMMWV Збройних сил Казахстану

Компанія отримала нові замовлення на поставку HMMWV в Афганістан, Ірак, Україну, Йорданію, Словенію, Бахрейн, Колумбію, Боснію та Кенію на загальну суму понад 550 000 000 доларів США. Нові автомобілі HMMWV, на які надходять замовлення, в основному броньовані автомобілі, вантажні машини і машини швидкої допомоги. Нові замовлення на поставку автомашин HMMWV, надаються в рамках нещодавно підписаного контракту на продаж іноземним військовим техніки на загальну суму 2200000000. дол. терміном на 5 років. За цей час планується створити близько 11560 нових HMMWV. З моменту підписання контракту з FMS менше місяця назад, AM General Вже отримав замовлення на більш ніж чверті загального суми максимального суми контракту в розмірі 2,2 мільярда доларів США.

Темп цих нових замовлень на поставку HMMWV підкреслює значний глобальний попит на сучасні, надійні, універсальні і доступні транспортні засоби та заснований на нинішній глобальній базі більш ніж 250 000 HMMWV, що використовують у всьому світі в більш ніж 60 різних країнах. Платформа HMMWV призначила для виконання багатьох функцій і використовуеться в більшості військовий місій та компаніях. Сучасний HMMWV, побудовані AM General, сьогодні включає в себе безліч удосконалення у всьому автомобілю, що включають високопродуктивну, надійну автомобільну систему. AM General продовжує розробляти, тестувати і впроваджувати ці удосконалення. Нові розробки спрямовані на створення нового автомобіля для надання медичної допомоги, евакуації солдат із зони активних бойових дій. Нові HMMWV повінню  повинні задовольніти зростаючи потреби внутрішніх й міжнародних партнерів США.

am general hmmwv order 925 002


На міжнародному рівні, крім згаданих вищє контрактів FMS, AM General недавно продемонструвала концепцію багатоцільового вантажівки (MPT) на міжнародній виставці Оборонного і ОХОРОНИ обладнання (DSEI) в Лондоні. MPT розробки, щоб дозволити військовому ж адаптувати платформу під свої конкретні спожи. MPT забезпечує багатоцільову платформу, здатне інтегрувати безліч модулів, зброї й додатковий внутрішніх компонентів. Крім того, компанія продовжує активно продавати свою революційну систему HMMWV / Hawkeye, яка включає в себе 105-мм гаубиця на модернізованому HMMWV.
Share:

0 коммент.:

Отправить комментарий

BTemplates.com

Общее·количество·просмотров·страницы

Технологии Blogger.

Wikipedia

Результаты поиска

Translate